Tékozló Homár

Minden idõk legdarabosabb aloe vera-itala

Sappe/Aloe Vera Mixed Drink

2006.07.21. 00:01 | szily | Szólj hozzá!
Nagy rajongói vagyunk a zselés darabokat tartalmazó extrém üdítõknek, ezért Aba Botond jellegzetes nászkiáltásával üdvözöltük Király kollégát, amikor a Dózsa György úti aluljáró értelmiségi zöldségesétõl egy drága (350 HUF), de ígéretes, ráadásul butt-plug-alakú palackba töltött piával tért vissza. (Ajándékba, ha van hangkártyája, nézze meg kedvenc butt-plugos linkünket!)

A thai származású Aloe Vera Mixed Drink specialitása, hogy kisebb dobókocka méretû, vagyis az iparágban gigantikusnak számító kaktuszbéldarabok úsznak benne. Hiába találunk az anális behatolást megkönnyítõ formájú kupak alatt váratlanul nagy palackszájat, még ezen is alig fér ki kettõ együtt. Onnan tudom, hogy elsõ slukkra megakadt, aztán furcsa buggyanással a torkomba esett két zselé és majdnem megfulladtam. Az íze a szokásos kamukékszõlõ, vagyis finom, a színe átlátszó. A hatalmas darabok miatt végülis megéri az árát, ami máshol biztos alacsonyabb, mert az értelmiségi zöldséges cerkája vastagon fog. Aki szexuális célból veszi, készüljön fel arra, hogy a palack a legvastagabb részén arasznyi körméretû.


Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása