Tékozló Homár

A gagyulás vége

Buddiez, Inc./iBuddiez

2006.08.01. 13:17 | jackyll | Szólj hozzá!

A Homár zsigerbõl utál mindent, ami kis i-vel kezdõdik, de vannak kivételek, amiket még annál is jobban. A derék szakemberek azonban úgy gondolták, önmagában nem elég ciki az iNév, ezért tettek a végére egy fiatalos többesszámot, hogy iBuddiez legyen a végeredmény, ami egyébkét kézzel készített iPod-tartó gyantafigurákat takar.

Még sajtóközleményt is kaptunk róla:

 

"Az iBuddy az Apple reklámjaiban szereplõ sziluett figurák mintájára készült, innen jön a nagyon trendi fekete szín. Az iPod tartó kis alkalmatosság nõi és férfi alakban egyaránt kapható és az ára sem vészes, hisz 6.500 forinttól már a tiéd, illetve kedvesedé lehet."

 

A nagyon trendi gyanta pedig az iPod flexibilis felhasználhatóságából ered, mi? PR-bullshit ügyében forduljanak hozzánk bizalommal, garantáltan olyan jelzõket és hasonlatokat kapnak, amit mi sem értünk. Jóslásban is elég jok vagyunk, megjósoljuk pédául, hogy idén ez lesz a legbénább iPod-kiegészítõ és i-betûs termék egyben.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása