Tékozló Homár

A város legszemetebb trolivezetõje

trolisofõr/kitolás kisgyerekkel

2006.08.03. 16:36 | jackyll | Szólj hozzá!

A Homár az elõbb személyesen találkozott a leggenyóbb tömegközlekedési szakemberrel és még mindig ökölbe van szorítva az ollója. Nem egész egy órája, 15 óra 43-kor történt a 75-ös trolin, hogy felszállt egy tíz év körüli lihegõ kisfiú, görkorcsolyával.

A busz nem indult, majd a sofõr beszólt a mikrofonba, hogy „szállj le a korcsolyával!” A fiú nem mozdult, mert láthatólag nem hallotta a felszólítást, de a tüchtig sofõr kitartott és tényleg nem volt hajlandó elindulni, míg szegény kisfiú le nem kászálódott.

A végállomásnál elõrementünk megnézni, ki volt ez a szõrös szívû alak. Sztereotip módon kövér, öreg, izzadós fickót képzeltünk el, de ehelyett egy nagyon fiatal, fakó kecskeszakállat viselõ szemüveges szupergeek ült a kormánynál. Puff neki, élete végéig köpõcsöveznénk, ha nem lenne más dolgunk.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása