Tékozló Homár

Ékszert loptak a mentõsök?

mentõs?/lopás

2006.08.09. 15:32 | szily | Szólj hozzá!

Azt nem akarjuk elhinni, hogy akad olyan mentõs, aki lopna. Egy Naiv Ügyfél mégis azzal fordult a sztorit a Homárnak továbbpasszoló Zugügyvédhez, hogy ilyen történt vele. A szerkesztõségben persze azonnal mindenki bennfentes lett, és sokat tudóan mosolyogtak a Homárra, hogy „nehogymá nem tudtad”. Hát tényleg nem. Levél és még egy gyanús sztori hajtás után.

Tisztelt Zugügyvéd!

Egy érdekes esetet szeretnék elmesélni.

A minap Budapestem balesetet szenvedtem. A mentõautóban az ápoló/mentõstiszt megkért, hogy adjam oda kezemen lévõ órámat és gyûrûmet, hogy ne legyen jobban véres, phuj. A kórházban ellátásom való után kiderült hogy ezeket le sem adták. Nosza hívtam egybõl a mentõket, több mint két napon keresztül ide-oda telefonáltam, de semmi, valahogy az illetékesek sohasem voltak elérhetõek. Pedig tök egyértelmû, ha valaki lenyúlta õket, az csak a velem utazó mentõs lehetett. És ha lenyúlta, akkor ilyen szemtelenségre csak az képes, aki tudja, hogy ennek semmi következménye nem lehet. El sem merem képzelni, mi történhet az eszméletlen betegekkel, halottakkal.

Ok ebbõl nem lehet általánosítani, de mégis felháborító. Ráadásul minta Ott ezt mindenki természetesnek venné, nagyot hallgat, egyik telefonáláskor sem említették hogy kihez kell a panaszomat benyújtani csak passzolgattak ide-oda, mint egy ping- pong labdát

Megértem, hogy alul vannak fizetve, de nem vagyunk a Balkánon, vagy mégis?

Üdvözlettel, Lackow

Szóval – és ez nem Lackow hitelességének megkérdõjelezése – még mindig nem akarunk hinni ilyesmiben. Pont az ollónkat piszkáltuk idegességünkben, amikor némileg témába vágó sztorit vettünk észre az Index címlaplistáján:

Idõs nõt raboltak ki betegszállítók http://index.hu/politika/bulvar/beteg6766/ A 83 éves nõt kifaggatták, elaltatták, majd kipakolták a lakását. A rendõrség nyomoz.

Hát most már kicsit remegünk, akinek van hiteles élménye a témában, írjon nekünk levelet!

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása