Tékozló Homár

Ez a Volán nem az a Volán

2006.08.09. 14:23 | jackyll | Szólj hozzá!
Megjött az elsõ reakció a tegnapi buszos sztorira, bár egyelõre csak a társaságot sikerült beazonosítani. Olvasónk ugyanis tévesen a Zala Volánra emlékezett, pedig igazából Volánbusz volt a járat üzemeltetõje. Az infót a posztban átjavítottuk, és következzen a hivatalos válasz kicsit bõvebben alant:

Több utasunk - akik szívükön viselik társaságunk jó hírnévhez való jogát - tájékoztatott bennünket írásáról (Vigyázz, ha jön a busz). Ezzel kapcsolatos állásfoglalásunk a következõ: az említett, Balatonfüredrõl Budapestre 16.20 órakor közlekedõ autóbuszt a Volánbusz Zrt. közlekedteti, nem a Zala Volán. Mindezt kontrollálni is tudja, miután ez a busz oldalán, belsejében, az autóbuszvezetõ formaruháján és a menetjegyen is jól olvasható.

Rózsa Tamás csoportvezetõ Zala Volán Zrt.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása