Tékozló Homár

A nyár slágere a dupla parkolóbünti

2006.08.14. 16:00 | jackyll | Szólj hozzá!

Ezt a fotót állítólag a csepeli Tesco parkolójában készítették. Ha mégsem, akkor is vicces, és kiváló felvezetése mai legszebb naivügyfél-sztorinknak. Mély hagyománya van a Homáron a parkolási büntetések okozta feszültségének levezetésének, szal olvastunk már pár cifra dolgot, de amit Annus írt, ismételten kinyitotta az ollót a zsebünkben. Vélhetõen kevesen dõltek be és fizették ki tavasszal a 4-5 éves "bírságokat", mert a Centrum kft. új módszert talált ki a parkolási büntik duplázására:

Sajnos nem volt nálam apró, de ott volt dolgom, így a Lánchíd budai lábánál lévõ parkolóba letettem az autómat 11.30-kor. Önhibámon kívül a dolgom hosszan tartott, majd amikor du. 5kor visszaértem az autóhoz, meglepetéssel láttam, hogy 2(kettõ) büntetõcetli volt a szélvédõn.

Kerestem a parkolósembert, aki legnagyobb döbbenetemre - tök normálisan - felhomályosított, hogy azt az ukászt kapták, hogy három óránként tegyenek az autókra büntetõcetlit, de egy nap max. kettõt.

Azt szeretném nagy tisztelettel kérdezni a Centrum Parkolósokat, hogy legális egy helyen kétszer büntetni?! Még dühöngök magamban egy kicsit, de kettõt tuti nem fizetek be!

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása