Tékozló Homár

Nincsen ADSL telefon nélkül

2006.08.18. 13:36 | jackyll | komment

Egy klasszikus anomáliára hívta fel a figyelmet László, aki végre szeretett volna termékkapcsolt telefonvonal nélkül ADSL-t rendelni:

Internet-elõfizetést szerettem volna, azért múlt idõ, mert már megalkudtam… Vágyaim közt olyan szolgáltatás képe lebegett, ahol nem függök a helyi kábelszolgáltatótól, aki nem akar szolgáltatni, csak pénzt beszedni, vagy olyan megoldás, ahol nem kell még telefon elõfizetést is fizetnem. És ha lehet mindezt olcsón. Budapest utcáit járva a fenti reklám szúrt szemet.

Gyorsan fel is hívtam a megadott számot: "Üdvözöljük a TVNET ügyfélszolgálatán. Amennyiben hagyományos ADSL szolgáltatást választja, nyomja meg a 3-as gombot!" 1-es gomb ügyintézõ, ahol tájékoztattak, hogy szolgáltatásuk csak Budapesten és T-COM elõfizetés mellett mûködik, amit pár hónap után le lehet mondani. Biztosan, csak nekem ellentmondásos. :)

A telefonvonal nélkül hirdetett ADSL3G (kiváló név, hogy teljes legyen a képzavar) kifejtve:

"Az internet szolgáltatás, abban az esetben rendelhetõ meg, amennyiben az Ügyfél az internet szolgáltatás megrendelésekor rendelkezik a Magyar Telekomnál aktív vezetékes telefon elõfizetéssel, amely szolgáltatásért havi díjat fizet. Az Ügyfél az internet szolgáltatás (ADSL3G) létesítését követõen kell, hogy felmondja a telefon elõfizetést a Magyar Telekomnál! Amennyiben az ADSL3G szolgáltatás létesítése elõtt történik a vezetékes telefon elõfizetés felmondása, abban az esetben a végpont leszerelésre kerül és internet szolgáltatásra alkalmatlan lesz."

Hátezilyen.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása