Tékozló Homár

A világ legkisebb bankfiókja

2006.08.24. 15:43 | jackyll | 2 komment
Balázs Debrecenben találta ezt a szupertitkos bankfiókot. update: Persze túl szép lett volna, ha bankfiók, de nem az, hanem csak egy mobilbankár iroda.

update folyt.: Szal Zsolt volt olyan kedves, és helyretete a téves elképzeléseinket:

Biztosan nem egyértelmû a lefotozótt ház környezetében, de az ott nem egy "Raiffeisen Bank Fiók", hanem a mobilbankár hálózat egy irodája. A mobilbankár hálózatban dolgozók nem fõállású alkalmazottak, hanem a raiffeisen agent kft-vel állnak szerzõdéses kapcsolatban, és teljesítménybérezéssel kapják a fizetésüket. Gyakorlatilag üzletkötõk dolgoznak ott, akik a banktól kapják a jutékot, az eladott banki termékek után. Ilyen fiók magyarországon kb 40. db van, ha googlén rákeresek a "raiffeisen mobilbankár hálózat" névre, akkor láthatod hogy elég sok cikk van róluk.

Más városokban lévõ mobilbankár irodáknál szerencsésebb a fotón látható kiírás ugyanis ott utcafronti bejárata van az üzletnek, ezért pedig rendes céges hirdetést is el tudtak helyezni. Debrecenbe viszont egy lépcsõházon keresztül lehet eljutni a bejárati ajtóhoz. Majd nézd meg a nyíregyházi, mátészalkai vagy a sátoraljaújhely irodát, ott jobb a helyzet.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A Lyukastorkú Rézfaszú Bagó 2007.10.16. 17:23:54

Illik elölsülőnek lenni egy több mint 1 éves cikknél?
süti beállítások módosítása