Tékozló Homár

Re: Hûségnyilatkozat nemlétezõ ADSL-re

2006.08.24. 14:42 | jackyll | Szólj hozzá!

Válasz érkezett Laca problémájára is a Datanettõl, amibõl kiderül, hogy ugyan a T-Com kizárólagos (monopol) pozícióból osztja az ADSL-t, azaz ahol nem, ott nincs más lehetõség ilyen vonal kiépítésére, a szolgáltató ilyenkor errõl nem vesz tudomást, és az ÁSZF-re hivatkozik, ahelyett, hogy rettentõ ráfordítással, Homárra kitehetõ jófejségbõl megszûntetné az elõfizetést. (A szolgáltatót effektíve 0ft kár érné.) Ismét Godzillával példálozva, a fél város (beleértve az elõfizetõ háztömbjét) elpusztulása esetén (vis major, act of god, stb), is tovább kéne fizetni a szolgáltatást?

A "Hûségnyilatkozat nem létezõ ADSL-re" címmel augusztus 22-én 16:13-kor közzétett cikkedre szeretnék reagálni a GTS Datanet Távközlési Kft. nevében. Amikor Laca szerzõdést kötött a GTS Datanettel, a szerzõdés aláírásával vállalta, hogy az általa megadott telefonszámon egy évig igénybe veszi "hagyományos", vezetékes elõfizetéssel mûködõ ADSL szolgáltatásunkat.

Természetesen mindent megteszünk, hogy költözés esetén áthelyezzük az új telefonvonalra az ADSL szolgáltatást, de ha ez mûszaki okokból nem sikerül, attól a fenti szerzõdésben foglaltak továbbra is érvényben maradnak. (Erre a tényre mind az elõfizetõi szerzõdésben, mind az Általános Szerzõdési Feltételekben felhívjuk ügyfeleink figyelmét.)

Az ADSL telefonvonal nélkül kérdésre, az Indexen már korábban lehozott termékfrissítés a válasz, vagyishogy:

A hurokbérleti díjakról és feltételekrõl az elmúlt években intenzív tárgyalások folytak a T-Com és az alternatív távközlési szolgáltatók között, amelyeknek most, 2006 második felére érett be az eredménye. A GTS Datanet szeptemberben indítja majd "csupasz" ADSL szolgáltatását, amelynek igénybe vételéhez nem kell többé vezetékes telefon elõfizetés. Ráadás, hogy a "csupasz" ADSL mellé a GTS Datanet telefonszolgáltatást is kínál majd, csupán percdíjakért.

Ezúton is elnézést kérünk Hámon Krisztina PR menedzsertõl, amiért szétvágtam a levelét és húztam is belõle.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása