Tékozló Homár

Trükkös jegygyûrû dizájnbuziknak és hûtlenkedõknek

Ineje Hans/gyûrû

2006.08.28. 00:05 | szily | Szólj hozzá!

Eleve jól néz ki, mert elsõ ránézésre olyan, mint valami kifinomult csapágy, de ha közelebbrõl megvizsgálja az ember, akkor jön a java. A holland ékszer belsõ, ujj felõli oldalán ugyanis az írógép betûihez hasonló alakzatok figyelhetõk meg. Ezek – hacsak nem gyúrtuk kõkeményre a gyûrûsujjunkat – feliratot nyomnak a bõrünkre.

Méghozzá azt, hogy FOREVER YOURS, vagyis ÖRÖKKÉ A TIÉD. Rapid hûtlenség esetén az élelmes alkalmi partner legalább tudja, hányadán áll. Hát semmiképpen sem rosszul, aki ugyanis ilyen ékszerrel esküszik, annak az ezüst verzió esetén kétszer 335, vagyis 670 eurót (186 ezer forintot), aranynál viszont 3680 eurót, azaz bõ egymilliót kell kipengetnie. A csinos jegygyûrût Ineje Hans tervezte.
Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása