Tékozló Homár

Eger az európai madárbuzik Mekkája

Roy Adams/utazási iroda

2006.08.30. 14:57 | szily | Szólj hozzá!

Dagad a zúzánk a büszkeségtõl: olyan online utazási irodát találtunk tök véletlenül, ami nem magyar, de a Hungarian Bird Tours nevet viseli és valóban ide szervez madárfigyelõ túrákat. A kis brit cég alapító-tulajdonosa Roy Adams, aki harminckét éven át volt természetvédelmi és állatos ügyekkel foglalkozó rendõr Devonban és Cornwallban.

Országimázsérzékeny mellpáncélunk csak úgy dagadozott, amikor a fenomenális magyar madárállományról olvastunk, különös tekintettel az Egerhez közeli Bükkre, Tisza-környékre és Hortobágyra. Egy egyhetes túra tokkal-vonóval-félpanzióval és persze napi madaras túrákkal 284 ezer forintnyi fontba kerül. A szájt külön megemlíti, hogy az egri pincékben 10 pennyért adnak egy pohár vörösbort. Részegen harkályt, mi lehet jobb ennél?

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása