Tékozló Homár

Pulzáló árak a Taverna Andreasban

Taverna Andreas/átverõs étlap

2006.09.01. 00:05 | szily | 7 komment

Miért hitte azt Erõs Attila aranykoszorús fogyasztó, hogy 1730 forintért rendelt, aztán miért drágult a kajája 3010 forintra, és a végén hogy derült ki, hogy itt még a kamuár sem az igazi? Na de miért rendel egyáltalán bárki is egy plázaétterembõl? Ezer kérdés és egy sztori, amibõl kiderül, az igazán korszerû vendéglátóhely nem ragadhat le egyfajta árképzésnél. Levél és fotók lejjebb.

Tisztelt Fogyasztóvédelem és Homár Szerkesztõség! Esetem (sajnos) tipikus. Röviden igyekszem elmesélni. Tegnap elõtt (2006.08.29) a Mammut I-ben található "görög" étteremben vacsoráztam. Az étel finom volt, épp ezért magamhoz vettem az étteremben található szórólapot, gondolván arra, hogy majd késõbb házhoz szállítást is rendelek.


Ez a mai napon (2006.08.31) - azaz 2 nappal késõbb - megtörtént. Azonban. A rendelt étel: Koto Saganaki. Mivel az étel ára nem érte el a szórólapon megadott 1500 Ft-os szállítási küszöböt, hát rendeltem még (és csak ezen okból) egy Feta-t is, 340 Ft-ért (a szórólap szerint:

(tavernaandreas_05)). Meglepetésemre a kiérkezõ futár 3010 (azaz háromezertíz) forintot kért tõlem a szórólap szerinti 1730 Ft-os étekért.

Érdeklõdtem, hogy ez most mégis hogy? "Hát van még pár ezer szórólap, amit ki kell szórni. Még most is viszek 2000 ilyet az egyik éttermünkbe." - válaszolta a futár.

Megjegyezte, hogy már többször szóltak a fõnöknek, hogy ez így nem kóser. A dolog tovább fokozódott. A csomagolás kibontása után meglepve tapasztaltam, hogy az étel mellé rakott szórólapon a számla szerinti 2450 Ft-os étel, csak 2100 Ft.
Hát így jár az éhes fogyasztó. További jó étvégyat! Remélem tudnak ezzel mit kezdeni, az eredeti papírok nálam, tanúim vannak az esetre. Üdvözlettel,

Erõs Attila

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása