Tékozló Homár

Re: Kurvaanyázott volna az újbudai polgármester biztonsági embere - Az Újbuda TV viszi el a balhét

kábeltévé/anyázás

2006.09.04. 14:58 | szily | Szólj hozzá!

Nem Molnár Gyula újbudai polgármesteré volt a biztonsági ember, aki Molnár Gyula rendezvénye elõtt emelt hangon anyázott olvasónkkal – írja a Homárnak a helyi kábeltévé felelõs szervezõje. Korábbi postunkban arról számolt be az olvasó, hogy a Crystal együttes teljes hangerõn folyó délelõtti hangpróbája miatt tiltakozott, mire egy szekuritis elküldte a retekbe. Hogy miért? Alant olvasható az önkormányzati kábeltévés szerkesztõ verziója, aki saját maga küldte a tiltakozóra a biztonsági embert.

A "Kurvaanyázott volna Molnár Gyula polgármester biztonsági embere?" címû írásukban szereplõ tévedésekre szeretném felhívni a figyelmûket: A Tóparty Újbuda Parti – korábban Páneurópai Fesztivál néven – évtizedes hagyomány a kerületben. Az önkormányzat megbízásából a szervezési feladatokat a kerület helyi kábeltelevíziója, az Újbuda TV végezte. Ennek fõszerkesztõjeként arról tájékoztatom, hogy a szervezés minden felelõssége a miénk. A biztonsági szolgálatot is mi szerzõdtettük, Molnár Gyulának egyébként sincsenek biztonsági õrei.

Az eseményen két nap alatt többtízezer ember szórakozott és érezte jól magát. A lakóktól elõre is elnézést kértünk a kellemetlenségekért, de ezt megtette elõttünk minden évben minden szervezõ. Természetes és érthetõ dolog, ha a környék lakóinak tûrõképességét igénybe veszik a rendezvények, a Feneketlen tó partján egy évben egyetlen egyszer van ilyen. Tehát a környék lakóitól még egyszer elnézést kérünk, és köszönjük a megértésüket. A tények kedvéért megjegyzem, hogy a biztonsági õr kérésemre akkor avatkozott közbe , amikor a két úr közül az egyik, hangoskodva és obszcén szavakat használva a keverõpult beállításait akarta átállítani. Azért nem „lakóként” említettem az urakat, mert kerékpárral érkeztek, és ha õk valóban a zajra ébredtek délelõtt a szomszédos háztömbben , nem valószínû, hogy az utat kerékpárral teszik meg. A beszélgetésnek számos tanúja volt, akik nem az úr által leírtakra emlékeznek. Köszönöm megtisztelõ figyelmét, szívesen állunk rendelkezésükre a továbbiakban is, üdvözlettel,

Vincze Kinga

felelõs szervezõ

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása