Tékozló Homár

Kurvaanyázott volna Molnár Gyula polgármester biztonsági embere?

szekuritis/parasztkodás

2006.09.04. 00:06 | szily | Szólj hozzá!

Durvul a kampány, már olyan nemtelen eszközöket is bevetnek a versenyzõk, mint a Crystal együttes, amit persze tilt a genfi konvenció. Na mindegy, ez végül is kismiska ahhoz képest, hogy Kris nevû olvasónkat állítása szerint lekurvaanyazta egy biztonsági ember, aki azért érezte annyira nyeregben magát, mert az újbudai polgármester rendezvényén vigyázta a rendet. A konfliktus oka az volt, hogy a Crystal reggel fél tízkor tartott bömbölõ hangpróbát a Feneketlen tónál. Az érintetteknek a következõket üzenjük:

Az átható hideg, amelyben téged várlak én / Olyan gyorsan múlik el, ha látom már / Hogy jössz felém / Az álmos téli csend kíséri lépteink zaját / Jéghideg a két kezed / De forró lesz az éjszakánk

A dráma leírása a hajtás után olvasható.

Idõpont szeptember 1. 2006

Hely: Bp. XI. kerület - Újbuda Tóparty, a Feneketlen Tónál (adófizetõk pénzébõl ingyenkoncert)

Kedves Homár!

Ma reggel a Crystal együttes hangpróbájára ébredtünk. Nem királyi a többes...gondolom sokan ébredtünk a Crystallal. A próbát ugyanis már reggel fél tíz körül full hangerövel csinálták - a környék utcáiban az összes autó riasztója megszólalt. Képzelhetitek milyen kellemes volt.

Kb. 1 órát bírtam. Aztán lementem megkérdezni a hangmérnököt, hogy miért a full hangerö. Erre elöjött egy biztonsági hústorony, aki gondolta megoldja a problémát. Kérdésemre elmondta hogy 'a rendezvény hangerejére fövárosi rendelet vonatkozik'...Akkor mennyi a max dB, amivel zenélhetnének? - kérdem, mire a csattanós válasz: 'Azt itt senki nem tudja...különben meg ha nem tetszik a hangerö forduljak a rendörséghez, illetve az önkormányzathoz - majd mosolyogva hozzátette - ez ugyanis a polgármester rendezvénye'. Vagyis: bekaphatom, itten a polgármester azt csinál amit akar, eh?

Na erre én udvariasan megkérdeztem az úr nevét - hamár valaki küldözget valahova, akkor érdemes tudni kicsoda...'Én vagyok a biztonsági!' Jó-jó, de mi a neve? Erre válaszul a karjára mutat - oda van felvarrva egy fecni - hogy ö a biztonsági. Akkor ha Ön semmit nem tud, még a saját nevét sem, akkor miröl beszélgetünk? Na ekkor elpattant valami az agyában...valszeg nagyon megsértettem...'Mi vagyok én b+ rendörség?' majd 'Elmész a k... anyádba má!'

Hurrá! A polgármester, Molnár Gyula rendezvényén egyrészt nem tartják be a zajrendeletet - hiszen nem is tudják mennyi a megengedett maximálérték, majd miután rákérdez az ember, akkor elküldik az anyukájába, mindezt természetesen 100 százalék közpénzböl! Éljen! De jó, hogy 2 napja emelték az adókat!

Egyébként Csáp Géza Úrnak és Büntetö Béláné Asszonynak melegen ajánlom, hogy tegyenek fel egy álbajuszt és vegyüljenek el az ingyé'koncert közönségében. Van mit fényképezni...

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása