Tékozló Homár

A T-Mobile lenyeli az áfát

T-Mobile/áfa

2006.09.05. 00:05 | szily | Szólj hozzá!

Mi kókusztejjel, ázsiai citromfûvel, limelevéllel, hagymával és fokhagymával készült tengeri hallevest nyeltünk az elõbb (kísérletképpen tolnai pirospaprikával és paella-fûszerkeverékkel, viszont korianderzöld nélkül), a T-birodalom viszont sokkal fukarabb nálunk, így a szerencsétlenek csak áfát. Haha, megint õk szoptak, igaz beljebb is vannak pár forinttal. Tudják meg kekpetitõl, hogyan falmellékieskedik megint az ex-monopólium! (Ékezetek nélkül.)

Hello!

Nemtom milyen cimre lehet irni, de talan hangyanyi kozfelhaborodasra (=egy ujabb anyazas a fejben) adhat okot az, hogy egy ideje a T-Mobile Domino csomagoknal lenyeli a 25 szazalekrol 20 szazalekra csokkentett AFA-kulonbseget - vagyis titokban arat emeltek.

Korabban a Homaron is szo volt arrol, hogy a mobilszolgaltatok AFA-csokkentes kapcsan mit lepnek. Pl. a T-Mobile annak idejen 5000Ft-os feltoltes eseten 5200Ft-ot irt jova, nem a percdijakat valtoztattak. Ennek - mint az ugyfelszolgalattol megtudtam - augusztus 17 ota nem orulhetunk, vagyis ennyivel arat emeltek... Azt is megtudtam, hogy ez csupan 200Ft-rol szol, tehat mintha nem "ertenek" ertetlensegemet.

Igazabol a sunyisag az, ami bant.

kekpeti

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása