Tékozló Homár

Felhívás – Fotózzon extrém takarítógépet!

masinák

2006.09.07. 12:56 | szily | Szólj hozzá!

A kukás Smartokon fellelkesülve fegyverbe, kamerába és fényképezõs mobilba szeretnénk szólítani a Homár olvasóit. Óriási kedvenceink ugyanis a fõvárosban egyre több kerületben látható bizarr/futurista/ starwarsdizájnos takarító/kefélõ/locsoló/kutyakakiszippantó gépezetek. A második kerületben szuperexpressz-orrú, de hátul szerény traktorülés viselõ, multifunkciós izék járkálnak, kefékkel, spricnivel + kakiszívó csõvel. Homár Borisz (4) óriáscsigáknak hívja õket a maguk mögött húzott csillogó csík miatt.

Abban szeretnénk az Önök segítségét kérni, hogy ha bárhol látnak ilyesmit – a hetedik kerületben állítólag olyanok járnak, amikrõl két ember locsol kétfelé! – fotózzák le, és küldjék el a Homárnak. Ha bármit tudnak a gépek származásáról, áráról, praktikusságáról, kérjük azt is írják meg. Nagyon kíváncsiak vagyunk arra is, hogy vidéken milyen dizájnjármûvek vannak divatban. Ne kíméljenek a képekkel, a jármûvek eredetének utánajárunk és pár napon belül nagy összeállítást készítünk az önök segítségével.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása