Tékozló Homár

Lajos is úgy érzi, hogy meglopta az OTP

2006.09.08. 00:01 | jackyll | komment

Az OTP a nyár csokkereként futhatna be az üdülõszezon legidegesítõbb pénzintézménye versenyén, ha lenne ilyen. Nagy siker volt a külföldi ATM-tranzakciók duplán terhelése, aztán kiderült, hogy a szoftverhiba itthon is arat. Lajos a változatosság kedvéért, egy friss anomáliát talált Önöknek:

Elektronikus számlaszerzõdéssel növelem az OTP profitját. De õk az extrákat is szeretik. Szept elsején 6600 Ft-ot emeltek le "idõszaki költségek" címen, számla, indoklás nélkül. Ellenoldali számlának a saját, szintén az OTP-nél vezetett megtakarítási számlámat tüntették fel. Ám ott hasonló tétel nincs.

Felhívtam az OTP kedvelt számát. Aki már hívta, tudja, hogy elõbb a reklámlitániát, meg a végtelenített menüsort kell végighallgatni, hogy eljussunk a kérdezés jogáig. A kérdésre egy fiatalember készségesen válaszolt, a hét végén vmi probléma volt a rendszerrel, de korrigálják és visszaküldik (visszateszik) a pénzem. Másokét is, akik így jártak.

Kérdem: mikor? - Hamarosan - válaszolta. Nem kapkodják el.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása