Tékozló Homár

Az ügyfél halála

2006.09.11. 14:49 | jackyll | 1 komment

Vanna egy bizarr sztorit küldött a Homárnak, ami egyúttal arra a kérdésre is választ ad, van-e élet a halál után. Azt kell mondjuk, van, hiszen hogyan másként venné át a halott saját halálának tértivevényes közleményét?

Mi lehet a legjobb módja annak, hogy tudomást szerezzünk saját halálunkról? Talán, ha lakóhelyünk Polgármesteri Hivatala tértivevényes levélben közülné velünk ezt a hírt. Addig, amíg átvesszük a levelet a postástól, aláírjuk a papírt, nincs is semmi gond, hiszen vártuk is a hivatalos irományt, csak akkor esik ki a szemünk, amikor látjuk: azért töröltek bennünket a fizetõ vendéglátók listájáról, mert eltávoztunk az élõk sorából.

Az eset egy barátnõmmel történt meg, én könnyesre röhögtem magam, amikor odaadta, hogy nézzem meg, mit küldtek neki. Saját maga kérte egyébként, hogy töröljék a fizetõ vendéglátók nyilvántartásából, errõl kézzel írt egy kérvényt a hivatalban, aminek a másolatát szintén visszaküldték neki a levélben.

Állítólag sokáig él, akinek halálhírét keltik, pláne ha tértivevényes levélben közülik mindezt vele. Õ egyébként köszöni jól van, egyelõre nem halt meg, nem is tervezi, most várja harmadik gyermekét.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása