Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tékozló Homár

Csak ne a gyerek alatt!

Jysk/Familie emeletes ágy

2006.09.12. 14:05 | jackyll | 1 komment

Tomassynotól kaptuk ezt a kompakt család-elszállásolási ötletet, ami azon kívül, hogy csupán 40 ropi, egészen extrém 2.0-ás pozitúrák kifejlesztésére is alkalmas lehet:

Íme, had küldjek én is egy számomra viccesnek gondolt képet amit a Jysk lakberendezési áruház reklámújságából fényképeztem ki. Az alapelgondolás szerintünk a következõ:) Adott egy másfél személyes franciaágy, ennek a tetején egy kényelmes egyszemélyes emeletes ágy.

Na most szegény szerencsétlen szülõk akik ezt megveszik azok hipp hopp búcsút mondhatnak minden szexuális aktivitásuknak, ugyanis vizuális tipus lévén elképzeltem amint a tisztelt szülõk nagyban "hemperegnek" az ágyban, közben jópárszor beverik a lábukat a létrába, és egyszercsak arra eszmélnek hogy a gyermekük leesett az emeletrõl mert vagy annyira kukkolt, vagy annyira kilengett az ágy :) Szóval gratulálunk a tervezõnek, gratulálunk a forgalmazónak, és méginkább gratulálunk a kedves vevõknek :)

A gyereket oda lehet szíjazni az ágyhoz, és akkor nem esik le. Akinek meg ez túl brutális, még mindig ott a máktea, bár a faszerkezet még így is megsérülhet. Amúgy meg mi van, ha a csaj a törpe szeretõjét tartja az ágy fölött?

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

imretoth 2009.01.02. 16:46:57

Hogy neked mikre van ídőd.Akkora fasz vagy hogy hihetetlen.
süti beállítások módosítása