Tékozló Homár

Faszság of the week: Érrendszerjavító kutyaüdítõ

various/szájbavalók

2006.09.13. 01:14 | szily | 1 komment
A kutyaüdítõ nem uszkárból készül, hanem az uszkároknak, és KékPáfrány lõtte a Fény utcai piacon, ami hazai pálya a Homárnak, így kicsit pirulunk, hogy nem szúrtuk ki, amire a kutyahiány sem mentség. Természetesen PI technológiával készült , ami a slag egyik végének a fali csapba, másik végének a palack nyakába való helyezését, majd a víz megnyitását jelenti. KékPáfrány késõbb a biológián túli fogászatról fantáziált. Dokumentumok alant.

Jártukban-keltükben a növények is sok érdekes dolgot szemlélhetnek meg, nemcsak az ízletlábúak :) Nemcsak megmosolyogtattak, hanem értelmet adtak az eddig részemrõl csúnyán hanyagolt mobiltelefon funkciónak is, a fényképezõgépnek.

1. kép

Egy "természetes forrásvíz" kutyák számára. Lelõhely: Fény utcai piac állateledelese. Az eladó azt mondta, õk egy hónapja forgalmazzák. Nekünk nem jár ilyen "valódi érrendszerjavító" lé, sõt még "forrásvíz" sem, a korábbi Nestlés cikketek alapján. De a kutyáinknak igen, és mint a házikedvenceim naiv rajongója, természetesen azonnal higyjem is el, hogy mindez igaz. Az 5 literes kutya ü(dí)tõ mellett fél literes kiszerelésben kapható a macskák számára készült verzió. Megvenni és megkóstolni nem volt merszem, így csak halkan rebegem el a gyanúmat, hogy közönséges csapvíz íze van... Mindamellett várom, hogy a patkányaim számára megjelenjen a 4 cl-es változat. :D

2. kép

Valaki elárulhatná nekem, milyen az a "biológiai szemléletû szájsebészet". A hirdetés azt sugalja, hogy az egyéb szájban turkáló és fogakkal matató ellátás nélkülözné mindezt.

Jó vadászatot mindenkinek:

KekPafrany

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Taurusz 2009.07.03. 12:00:46

Azt tudtátok, hogy a faszság szóra ez az oldal jön be? (Mert pénteken minden faszságra rákeresek én is)
süti beállítások módosítása