Tékozló Homár

Õszinte sajtcímke a Sparban

2006.09.14. 11:13 | jackyll | Szólj hozzá!

Új fejezetéhez érkezett a Sparban a sajtcímkézés. Amíg mások újracímkézték a szavatosság lejárta napján termékeiket, a Spar akár 5x is újracímkézett. Most viszont ennek vége. Az új trend - ahogy Freeze felfedezte - a hiteles, õszinte ügyfélkommunikáció, amikor a cég szétteszi a kezét, hogy igen, a cucc lejárt, kell vagy nem?

Úgy látszik a romlottsajt biznisz még mindig mûködik, de már nem trükköznek a régi átcimkézõs módszerekkel, hanem világosan a tudtunkra adják: bizony a sajt szavatossága már a csomagolás elõtt lejárt.

Máshol nem ennyire jófejek az eladók, gombi ugyanis még a klasszikus legbénább címkekaparós megoldással találkozott:

A VII., Hársfa utca és Dob utca sarkán található Reál közértben 99.- Ft-os akciós áron kapható a Mini szarvasi mozzarella. Lejárati ideje 09. 05 - 07-e közötti, ez azonban - mint a csatolt képen is látszik - gondos kezek által eltávolításra került, s csak a hónap látszik. Még 09. 11-én jeleztem, hogy ezek bizony lejárt sajtok, de ennek ellenére még ma, 13-án is találtam néhány ilyen akciós darabot (olyat, ami még fogyasztási idõn belül van, nem találtam).

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása