Tékozló Homár

Budapest leghülyébb szórólapjai

röplapok

2006.09.18. 11:21 | szily | Szólj hozzá!

Az Arbat bolthálózat mellett a fõvárosi kiskereskedelem legszívderítõbb jelensége az önmagát folyamatos csõdhelyzettel reklámozó gyanúsanolcsócipõ-bolt a Rákóczi úton. A legjobb ugye az, hogy olyan röplapokat osztogatnak jó ideje, amiken az áll, hogy a bolt „ma 19 órakor” végleg bezár. De maga a tény, hogy az állítólagos csõdeljárás a vevõknek bedobott csali, igen szellemes, hiszen ha igaz lenne a dolog, a bolt tulajdonosa úgy követne el csõdbûntettet, hogy arról nyomtatásban vall a nagyközönség elõtt.

Egy csõdeljárás alatt álló cég raktárkészletének piacra dobása a nemjogász Homár szerint legalábbis merész vállalkozás lenne.

Másik kedvencünk a „Teskó ausztriai áruházainak” megszûnését hírül adó humoros röplap (létezik szlovákos változatban is), ami szinte csak ma érvényes ajánlat, muhaha, és ezer forintos márkás bõrcipõt ajánl. Hülye hivatali teendõink miatt most nem tudunk kimozdulni, de aki arra jár és van nála fotós eszköz, nézze már meg a kedvünkért, milyen a kínálat a Rákóczi úton, aztán írjon hozzá pár szemnyitogató sort!

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása