Tékozló Homár

Elkúrás hepienddel

2006.09.18. 09:49 | jackyll | Szólj hozzá!

Viccelõdhetnénk, hogy "lehet így is rendezni, a dolgokat, ha elkúrtuk", de igazából csak a szokásos egészséges paranoiáról van szó, ami ezúttal egy benzinkúton mentette meg Fõnixxx cigirevalóját:

Nem vagyok balhézós fajta...ha valami nem tetszik, akkor hûvösen udvarias vagyok, elég kimért stílusban. Shellnél telefontkártyát töltöttem fel, 3.500,-ft értékben. Kártyával fizettem. 3.900,-Ft volt a számlán, de a csaj szólt, nyugodjak meg, ez az elõzõ emberkéé, õ nem tudta kiütni, és tõlem úgy is csak 3.500,-Ft-ot vonnak le, nem is lehet ez másképp.

Édesen rám mosolygott, szép volt és üde. Én is visszamosolyogtam, korántsem üdén és szépen. A tranzakció megtörtént. A papírt aláírtam, aztán vártam. Csaj is, már kicsit türelmetlenül, hogy miért nem megyek a fenébe.

Aztán jött az apró zizzenés, megérkezett a mobilomra a bank tájékoztatója. Amit aztán az orra alá dugtam... 3.900,-Ft-ot vont le a bank, Shell kútnál történõ vásárlás végett. Készpénzben kifizették a 400,-Ft-ot.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása