Tékozló Homár

Videospammal promóz az NBC

2006.09.26. 14:39 | jackyll | Szólj hozzá!
A spammolás külföldön is nagy divat, legújabban a YouTube közössége háborodott fel azon, hogy az NBC mûsorainak reklámfilmjeivel belakja az amatõr videogyûjtõ szájtot. A végsõ cseppet a The Office sorozatuk promóversenye tette be, illetve az, hogy a tévé mûsorait nem hajlandó a közösségbe adni, sõt, perrel fenyegetõzve szedeti le, ha a júzerek feltöltenek egy-egy részletet. Amit eddig tett a csatorna, az nettó suttyóság, viszont utolsó reakciójuk az õket ért támadásra a Monty Python aranykorát idézi.

Bill the Promo Guy szpotjukban ugyanis Bill igyekszik eloszlatni a közönség tévképzetét, hogy az NBC egy szívtelen multináci. A mûsorfelkonfok hangja kézségesen elmagyarázza, hogy a pénzt, amit ezekért kap, kisfia taníttatására és lánya lovára teszi félre, és a kollégái is hasonló indíttatásból tevékenykednek arrafelé. Mindezt teljes reklámkörítésben teszi, azaz közben nem csak a korábban promózott sorozatok új részeit harangozza be, de az összes keze ügyébe esõ tárgyat is.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása