Tékozló Homár

Milyen lehet a sima szalámis pizzájuk?

Chicago Town Pizza/American Salami Deluxe

2006.10.02. 14:51 | jackyll | Szólj hozzá!

A Homár nem vállal felelõsséget, ha olvasói egzotikus ételeket tesztelnek be felügyelet nélkül, ugyanakkor mindenkit erre buzdít, hiszen a felfedezõk élete izgalmas, legfeljebb a végén kiröhögjük. Így járt Pizzafun is az akciós mirelitcsemegével:

Történt, hogy betértem a közeli gazdaságos hipermarketbe, ahol akciósan kínálják a Chicago Town pizzát. Eddig még sosem kóstoltam, de gondoltam, hogy itt az ideje, mivel ára egy 4-essel kezdõdõ háromjegyû szám volt. Kiválasztottam a Salami deluxe feliratút, és számítottam rá, hogy kibontáskor nem pontosan az a látvány fog elém tárulni, mint ami a mélyhûtõpultból elvarázsolt. Hááát. Erre a sokkra nem lehetett felkészülni. 5, azaz öt darab szaláminak nevezett kolbászkarika sínylõdött a csomagolófólia alatt.

Hagymával és spenóttal alaposan meg volt rakva az egyébként kiváló tészta, de hogy miért pont SALAMI Deluxe-nak hívják, azt nem sikerült megfejtenem. Mérnöki pontossággal egymástól egyenlõ távolságban elhelyeztem az 5, azaz öt darab szeletkét, melyek így koncentrikus kört alkottak a pizzával. Mivel 3-an ettük meg a pizzát, így az egyik pizzaevõnek csak egy szelet szalámis pizza jutott, hiszen ha hat felé vágjuk (hogy a testvériesség elvét gyakoroljuk), egy valaki hoppon marad, és nem kap SALAMI-t a Deluxe-jára!

Többé nem tékozlok, inkább visszatérek az s.k. pizzához. Vagy inkább el kellene mennem egy trendi étterembe, ahol homárt rendelhetek…Rettegj!

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása