Tékozló Homár

Nem bünteti a Posta az újságkihordókat

2006.10.05. 12:44 | jackyll | Szólj hozzá!

Sokan reagálták a Posta lapterjesztési szokásaira, hogy náluk is hasonló a probléma. Ahelyett, hogy ezeket a leveleket adagolnánk hetekig, jöjjön inkább egy kis insider info. Warcher ugyanis pontosan tudja, mi történik azokkal a bejelentésekkel, amiket Önök tesznek a zöld számon:

Én dolgoztam a Posta újságkihordójaként pár éve, és elárulom, hogy nyugodtan hívhatod a zöldszámot, mert amit ott bejelentesz, megy egy kockás füzetbe a rendezõszobában. Ebben a füzetben benne van a járatszám és a kifogás, ha van valami, csak mellé kell írni mit gondolsz róla. Nekem egy tapasztalt kolléga ajánlotta, amit õk is csinálnak évek óta, azaz írjam be, hogy legközelebb jobban figyelek. Ennyi... Semmi retorzió...

Még a járatkönyv is megér egy misét, ugyanis csak itt, egyetlen helyen van pontosan nyilvántartva, ki mit kér. Mikor én átvettem a járatot, pontosan bedobáltam mindent, mégis megmaradt nap végére ugyanannyi újság, szóval az elõd magának "berendelte" õket. Persze, ha érdekesnek tûnt egy cikk, vagy valakit érdekelt az újság, könnyen lába kelhetett, hiszen, mint írtam, semmi retozió.
Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása