Tékozló Homár

Újságelõfizetés a Postán: "mondja le inkább"

2006.10.04. 13:55 | jackyll | Szólj hozzá!

Ez a hét nem kedvez a Posta jegyében születetteknek. Bár szakmai hitelét minduntalan megkérdõjelezik, azért ne gondolja, hogy a népek a privatizációját követelve vonulnak utcára. Legyen rugalmasabb és segítõkész, hátha valami pozitívat is írnak a Homáron. (Ez itt amúgy Milán sztorija a Posta lapterjesztésérõl, ami a tavalyi homáros bejegyzés óta sem javult jottányit sem.)

Régimódiasan a feleségemmel elõfizettünk pár hirlapra (RTV részletes, Praktika, Hócipõ). A közös bennük az, hogy a Magyar Posta kézbesíti, márha kézbesíti. Mi egy 9-ik kerületi új házban lakunk, postaládánk van, kulcsot a közös képviselõtõl a terjesztõ kollégá átvette. Tehát ebbõl adódóan rendbe lenne minden, de mégsem ez tapasztalható. Hetekig nem kapunk újságokat, néha ha mégis, akkor összegyûrve, összetépve. Egyszer beszéltem a kézbesítõvel, aki azt mondta, mondjam le inkább, mert nekik a mi házunk nagyon kiesik a körbõl (Klinikák metróállomástól 3 perc).

Rendszeresen hívom a Posta Lapterjesztés zöld számát, ahol panaszt teszek, megígérik, hogy kivizsgálják sz ügyet és küldenek pótlást. Természetesen a pótlás sem érkezik meg, és a helyzet változatlan, a kifizetett 30e forintunkat meg felejthetjük, mert újságot szinte soha, vagy nem megfelelõ állapotban kapunk, gyakran hetes késéssel amikor már nem is aktuális. Bár ha úgy vesszük ezt a pénzt egy szerencsejátékra fordítottuk, ahol lehet nyerni, akkor nem olyan rossz mert néha örülhetünk a nyeremény újságnak. Most már két hete minden nap felhívtam azt a zöld számot, és mindig ígérik másnapra a pótlást, de nem kaptuk meg. A hetilapok már nem is aktuálisak! Kérdezem én, hogy ezt a mai világban megteheti egy cég? Szerintem nem, ezért is kellene végre magánkézbe adni a postát!
Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása