Tékozló Homár

Kovács László birkához nyúlt

2006.10.11. 10:44 | jackyll | Szólj hozzá!

A sorozatos szivárgással sújtott szocialisták álmodni sem merték volna, hogy a következõ csapást Brüsszelbõl kapják. Ernõ volt olyan gondos és kiszúrta az Európai Unió Hivatalos Lapjában Kovács László legfrissebb vámügyi rendeletét:

Kovács László nõügyei leültek, sokat gondolkoztam mi lehet ennek az oka. És rájöttem, hogy ez csak azért lehet, mert most már komolyan dolgozik a havi 15 ezer eurós fizetésért. Itt a produktum. Mindenképp olvassátok végig, a legfontosabb az érintett árucikk. :-))

A rendelet az EU minden hivatalos nyelvén megjelent az EU Hivatalos Lapjában. A lett, vagy mondjuk portugál változat megtekinthetõ, ha a linkben szereplõ második "hu"-t átírjátok a megfelelõ nyelv kódjára, pl. en - angol, it - olasz, stb.

Azok kedvéért, akik nem tudnak egy flekknél többet egyszerre befogadni, kiemeljük a rendeletbõl a vámügyileg besorolt áru megnevezését: "Birka formájú, kb. 10 cm magasságú árucikk. A bárány bundáját jelentõ kötött kelme borítja a kerámiatest legnagyobb részét, a fejet és a négy patát szabadon hagyva. A kelme a kerámiatesthez ragasztott."

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása