Tékozló Homár

Különlegesen érlelt trappista

2006.10.17. 08:21 | jackyll | Szólj hozzá!

Penészes sajttal jobb helyeken büszkélkedni szoktak, de nálunk még ezt is el lehet barmolni. Sámán múltheti lelete arra enged következtetni, hogy a zárt technológiai folyamatok bizony máshol sem tévedhetetlenek:

Eme cukiságot fényképeztem a múlt héten: egy (nem tesco gazdaságos!) sajt a Tescoban, fölül látszik, hogy mikor jár le a szavatossága (10.15), oldalt pedig látszik, hogy milyen állapotban is van a dolog... a képeket egyébként 9.-én készítettem...

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása