Tékozló Homár

Re: Norbi diéta erõs idegzetûeknek

2006.10.16. 11:47 | jackyll | 1 komment

A Homár mindig örül, ha a nagyvállalatok veszik a fáradtságot és reagálnak olvasóink és a konkurencia ügynökeinek meglátásaira. A múlt csütörtöki norbis poszt kapcsán írta Eperjesi Imre Globus general manager, hogy:

Megdöbbenten láttuk az Index Tékozló Homár blogjában a *Norbi diéta erõs idegzetûeknek" címû anyagot és a becsatolt fotókat. A zárt technológiai folyamat fizikailag kizárja annak a lehetõségét, hogy ez megtörténhessen.

A kép nyilvánvalóan hamisítvány, csakúgy, mint a hasonló, az Interneten is terjedõ szélhámosságok (gyorséttermi szendvicsben talált levágott emberi ujj, egér a sörösüvegben, stb.).

Ezért ma délelõtt megindítottuk a jogi eljárást, és felszólítjuk Önöket, hogy közöljék ezt a helyreigazítást.

Best regards/ Üdvözlettel,

Imre Eperjesi General Manager

A dolog pikantériája, hogy elõször a Homár is azt hitte, a mûanyagtányér alapértelmezett beltartalma, a barna kásás izé az olvasó felháborodásának oka.

update 12:10

Idõközben befutott brokkoliügyi szakértõnk, aki a gyártási folyamatokat ugyan nem kenivágja, de brokkolival és karfiollal már találkozott:

Nem állhatom meg, hogy ne szóljak hozzá a konzervgyári fenyegetéshez. A brokkolis csirkében található fõtt hernyó élõ verzióban gyakran elõfordul karfiol és brokkoli rózsák között, amelyek közül, ha kellõleg tömörek, nagyon nehéz õket kimosni. 60 éves gyakorló háziasszony vagyok, sokszor talákoztam a fajtájával és a szép sûrû karfiolokat és brokkolikat éppen ezért különleges gonddal szoktam egyenként átnézni, szétfeszíteni, sõt -törni. Nagyüzemi feldolgozáskor igencsak elõfordulhat, hogy egy hernyó megkapaszkodott valahol (nekem is jött már föl fõzés közben hasonló a víz tetejére, innnen a fent említett mûgond). -- A családommal éppen azon röcögtünk, hogy ennél jobb bizonyítékot nem is találhatott volna Norbi arra, hogy abszolút bio-termékeket használ, amelyik nem volt permetezve!

Remélve, hogy a fentieket szakértõ biológusok is alátámasztják, ha Önök ellen perre kerülne sor, Üdvözli a Homár-családot hû olvasójuk

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Laccmacc 2007.08.15. 10:24:20

Szerintem Norbi nejének a szeme is ekkor kerekedett ki, amikor meglátta a kukacot :)
Azóta mereszti.
süti beállítások módosítása