Tékozló Homár

Megkésve bár, de geekzokni

2006.10.19. 10:03 | jackyll | Szólj hozzá!

Vicces számítógépes hibaüzeneteket ruhákra tenni a 90-es években volt nagy divat, de azóta sem halt ki a szekta, csak az árak estek. Zsuel ezeket a zoknikat pl fillérekért szerezte:

Újfent meggyõzõdtem, immár sokadik alkalommal, hogy a Nagy Csudák, Amelyek Ki Tudja, Hol Teremnek, legnagyobb valószínûséggel a Kis Piszkos Üzletek, és az Egyfityinges Diszkontok legsötétebb zugaiban tanyáznak. Legutóbb egy hasonló helyen tettem szert egy kékségeskék, mûszálas, szõrös jetipacskerra, potom négyszázért, rögtön két párral, ma pedig... Ma pedig elmentem zoknit venni, mert az idõ hûs, bokám pedig didereg. Betérvén a helyi Egyfityinges Diszkontba, mindössze ezer forintért egész fióknyi zoknit vásároltam össze, köztük a mellékelt csodát is, rögtön két párral.

Nem az a fajta nõ vagyok ugyanis, aki passzolná a lehetõséget, hogy 404 FILE NOT FOUND ERROR FOUR-O-FOUR feliratú zokniban feszíthet. Csak azt nem tudom, ki lehet a valódi célközönség. A címkén az olvasható, hogy "Zokni Diák", ami gyanítom, azt jelenti, hogy a termék az iskolás korúak számára gyártatott. Ebbõl arra következtetek, hogy a 404-es zokni fiatalkorú számítógépbuziknak készült. Hát, lehet, hogy el kéne tennem a gyerekeimnek. Arra az esetre, ha mégis rossz anya leszek, és engedem majd õket zombulni.
Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása