Tékozló Homár

Az év márkája

Stollwerck/Küllemhibás rágó

2006.10.20. 14:36 | jackyll | 2 komment

Õszintébb, mint a gazdaságos brand, viszont a Homár személyesen még nem találkozott vele. Még szerencse, hogy cheega résen van és legalább utólag megnézte, hogy mit is vett:

ezt a 'matricát' odahaza találtam egy nagy zacskóra ragasztva és elgondolkoztatott... egy. hogy ugye hogyan kerül efféle egy búrkiflis vagymilyen zacskóra. már ez a puszta tény is felkeltette a zérdeklõdésemet. mi sajnos nem tudtuk megfejteni. kettõ. a matricán látható cég portfóliójában vajon tényleg szerepel-e eleve küllemhibás rágógumik gyártása? három. hamár igen, akkó abbó eccerre csak egy kilót lehet venni? még mindig ezen gondolkozom. ha tudtok választ, segítsetek.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szakii 2009.03.02. 15:08:56

a Stollwerck küllemhibás termékeivel nincs semmi baj. Ezen a rágón pl. kevesebb a szinezék (küllemhibás) azért olcsó. A csokikon meg a minta van elmosódva. Az íze ugyan az.

szakii 2009.03.02. 15:15:50

bocs nem olvastam végig.
Nem direkt küllemhibásat gyártanak- ami nem sikerül- festékhiba stb (a rágók pl kopottak) :) ömlesztve 1kg csomagokban árulják occcsón. -(a milka megsemisíti-)
Pl. karácsony után elég sok 1kg os küllemhibás szaloncukrot lehet találni a boltjukban kb 300 Ft/kg. ugyanezt árulják 800 Ft/kg ért szépen becsomagolva.
süti beállítások módosítása