Tékozló Homár

Tompát pukkan az új Bravia-szpot

2006.10.20. 17:43 | jackyll | 4 komment


A csoffadt internethungary miatt majdnem lemaradtunk a Sony Bravia második reklámfilmjérõl, de még 8 napon belül vagyunk. Az elõzõ állítólag olyannyira belemarkolt a fogyasztók szívébe, hogy kebelükre ölelték a vásárlóit egyre suttyóbb módon abúzáló Sonyt. Az új szpot - amit a videoklipes Jonathan Glazer jegyez - legalább annyira értelmetlen, mint elõdje, viszont nagyságrendekkel összecsapottabb.


Már Glazer sem a régi, hiába szenvedett a festékpatronokkal 10 napig 250 ember (a takarítás további 5 napjába fájt 60 embernek). A zene elcsépelt, a helyszín meg túl kertvárosi a dimbesdombokkal, nem olyan rendes szocreál mint Kaszásdûlõ vagy Ajka és ráadásul egy idióta bohócot is tettek bele, ami nyilvánvalóan a kisdedek kedvéért történt. Fúj.



Az is érthetetlen, miért maradt ki belõle a lakosság. Mennyivel viccesebb lett volna, ha újságolvasás, porszívózás, feketefehértévézés közben robban a panelprolik arcába a sok tarkabarka festék.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Agyvihar 2007.10.05. 11:03:09

Ez is csak úgy van, mint a filmeknél. Az első nagyon jó, a második elmegy, a harmadik...
Mi akart ez lenni? Vonul a nyúlmassza, majd kocka lesz belőle.
Ja és nem mellékesen a lila fehér darabkák erősen hajaznak a milka csoki papírjára. De az meg tehenes...

cupoj 2007.10.05. 13:50:45

Én imádom őket, mert nagyon kreatívak, és rengeteg munkát öltek bele a nyuszis reklámba is! Egy olyan világban, ahol már minden digitálisan készül, jó látni vmi eredetit! Sztem...

Gizz75 2007.10.05. 14:28:28

Igazad van cupoj, szerintem is jó lett, bár nekem a labdás tetszett a legjobban. Sok munka lehetett benne tényleg.

bizonytalan  2007.10.05. 14:36:57

és gitárosból is az a jobb, amelyik több hangot játszik le fél ms alatt.
süti beállítások módosítása