Tékozló Homár

A seggbefaroktól a földönkívüli lázadókig - Fontos felszerelések frontvonalba tévedt Homár-olvasóknak

vegyes cuccok

2006.10.24. 02:40 | szily | Szólj hozzá!
A hétfõ éjjelt az Erzsébet híd budai hídfõjénél töltöttük, hogy megnézzük, milyenek a szalonforradalmárok. Meglepõ módon pont olyanok, ahogy elképzeltük: Gas és Replay felsõruházat, Puma cipõ, lyukas nemzeti színû karszalag, símaszk. Hogy ne legyen ilyen unalmas a trendkövetõ agresszorok élete, ajánlunk pár korszerû, a nézõközönségnek is szórakozást nyújtó lázadócuccot Önöknek. Az elsõ a fent látható, kutyásrendõr-roham esetén történõ opportunista elvegyüléshez ideális bõrmaszk. Igaz 324 és fél dollár, de nem véletlenül lakunk Budán.

Aki igazi forradalmár, az nem áll meg a kutyafejnél. Nekik ajánljuk az itt látható, seggbe dugható kutyafarkot, ami a mellékelt kedvcsináló szerint a végbélizmok mozgatásával csóválható is, sõt álló helyzetben is használható, he mégis menekülni kéne.

Símaszkot a leghülyébb prolik is képesek hordani, ha Ön mutatni akarja, hogy volt gyerekszobája, szerezzen egy kifinomult római harci álorcát, mondjuk egy múzeum felgyújtása és kifosztása útján!


Ha Ön paranoid és állandóan a lebukástól tart, válassza a fenti modellt, és tuti, hogy egyetlen rohamrendõr sem fog késõbb Ön ellen tanúskodni!


Ha Ön skizofrén rendõr, attól még vigyázhat magára. Ha van 140 dezsõje a gumibotba rejtve, vegye meg ezt a speciális tömegoszlató mellényt, aminek az a spéci trükkje, hogy minden elképzelhetõ járókelõkínzó lövedék elfér benne.


Ha pedig Ön egy földönkívüli származású kormányellenes tüntetõ, esetleg annak akar látszani, nem kétséges, hogy a fenti maszkot kell választania.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása