Tékozló Homár

Re: macska az Auchanban

2006.10.26. 15:40 | jackyll | Szólj hozzá!

Hipermarketi állathatározónk újabb fejezetéhez érkezett, az egér és a macska után információt kaptunk a verébpopulációról is:

Mint volt auchanos dolgozó jól ismerem a helyzetet. Én már 1 éve nem dolgozom a cégnél, de tájékoztatni szeretnék minden kedves homár olvasót, hogy az a macska (vagy egy másik) már tavaly nyáron is ott tartózkodott az áruházban és élte víg életét. Élelem szükében biztos nincs, nem is volt, mert a selejt élelmiszert kibányászta magának. Nem egyszer jött oda a takaritó haverom, hogy a vásárlók szóltak neki, vigye ki a macskát, úgyhogy nem egyszer az elfoglaltsága az volt, hogy a macskát hajkurászta a zöldségeknél.

A cikkehez annyit fûznék még hozzá, hogy nemcsak a rágcsálókat "irtja", hanem a verebeket is akik elõszeretettel szemeznek a magok között :D Viszon ha az auchannak tényleg ilyen a hozzáállása a kártevõkkel szemben, akkor kiváncsian várom, mikor tesznek be az áruházba 1 sast vagy esetleg 1 héját, aki majd a verebeket vadássza!
Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása