Tékozló Homár

Fõállású macska az Auchanban?

2006.10.24. 12:06 | jackyll | Szólj hozzá!

Ahol kaja van, oda a rágcsálók is szívesen járnak. Az Auchanban nem a biztonságiak agresszívabb fellépésével igyekeznek kiküszöbölni a kínos olvasói fotókat, hanem - ahogy Karel Gaultier észlelte - beállítottak egy hivatásos macskát:

Örömmel tájékoztatlak, hogy a dunakeszi Auchanban preventív, vagy offenzív céllal, de megkezdték az esetleg felbukkanó rágcsálók elleni hadviselést.

Tartok tõle, - ismerve a napjainkban elharapódzó kizsákmányoló, kapitalista tempóját -, hogy ez a cica az egyetlen, akit ezzel a felelõsségteljes munkával megbíztak, pedig hatalmas alapterületû (utána néztem: 20 000 négyzetméteres eladóterû) áruházról van szó. Éppen ezért követelem, hogy minden osztályra kerüljön legalább egy ragadozó, természetesen váltott mûszakban!

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása