Tékozló Homár

Laza benzinkutak 3.

2006.10.31. 11:23 | jackyll | Szólj hozzá!

Végéhez ért a benzikutas trükköket gyûjtõ trilógiánk. Nem csak a pénztárgépnél lehet megszívni, bár még vannak helyek, ahol olyan régi módszerrel próbálkoznak, amit már csak az ovisok szopnak be:

A bécsi úti schnell kút (a városhatár felé vezetõ oldalon) nekem is kedvencem. eccer télen vettem benzint ott meg mínusz negyven fokig fagyálló ablakmosót. megyek be fizetni, kedves kutas megkérdi: betöltheti esetleg? persze, köszönöm. mire végzek a pénztárnál be is töltötte, szüret. másnap reggelre egy jégtömbbé fagyott a drágán vett csapvíz az ablakmosó tartályban.

gyakják meg. Laci

A gvadányin –nem messze az APEHtol, sõt úgyszolván mellette, OLCSÓ BENZINKÚTnál vigyázat csalnak! A pénztárgép számmutatója szándékosan el van takarva, hogy ne láthassad a fizetendõdet. Velem volt próba, de ez nálam már nem jön be, amikor szóvá tettem ezt a régi gyerekes trükköt, azt mondták nem fontos oda járnom. Mostantól ha tehetem direkte, és mindég pakolnak különben írok a könyvecskébe. Ha jövök már látom az üvegen pakolják a polcot.

lenin

Lurdyval szemben OMV kút: kútfej rosszul szoroz (!). Beállok, tankolok, megnézem a végösszeget (nehogy közben átverjenek), aztán bemegyek, fizetek, minden OK. Asszony közben fogyasztást ellenõriz (mennyit mentünk egy tankolással ugye), és a könyvelõ szemeknek feltûnik a hiba: a kútfejen szereplõ liter x egységár nem egyenlõ összeg. Nézzük a blokkot: a liter magasabb mint a kútfejen volt, de az egységár meg a végösszeg stimmel. Mostantól akár elindíthatjuk az ellenõrizd a kutat akciót, tankoláskor mobil elõ, kútfej lefényképez, aztán nézzük hány kép jön matematikai hibával. Én sajnos nem fényképeztem le, de van egy rakás olvasó: elõbb-utóbb beesik egy...

BB

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása