Tékozló Homár

Homár bréking - nem fogadott el pénzt a parkolóõr!

parkolóõr/becsület

2006.11.03. 12:28 | szily | Szólj hozzá!

Nehezebben térünk magunkhoz, mint a pörölyfejû cápa szülinapi drogpartija után. Olvasónk ugyanis egy olyan õrrel találkozott, aki nem fogadta el a pénzt. Vagy túl keveset ajánlottak neki? Döntse el Ön!

T.Homár!

Az utóbbi idõben nem láttam velõt rengetõ híreket parkolással kapcsolatban,úgyhogy gondoltam,rázok egy pozitívat.

A mai napon történt Budapest,II.kerületében,hogy barátommal együtt elkéstünk az elõre befizetett idõponttól,kemény négy percet.

A parkolóõr már matatott a táskájában,persze a fényképen már túl volt,amikor érkeztünk. Kék színû mikulás tasak kikészítve, éppen az ablaktörlõ alá rakta volna,de ugye ott voltunk és felmerült a nagy kérdés felé,hogyan intézhetnénk el a dolgot,akár itt a helyszínen. Pitiánerek voltunk,be kell ismernem,nem is írom meg a felajánlott összeget,már csak azért sem,mert ugye a bírság 3 K forintnál kezdõdik.És ekkor újra visszatért hitem az emberekbe.Azt javasolta,hogy most azonnal dobjunk be egy százast a jegykiadóba,majd az általa kiállított büntetési cédulán szereplõ érintett régió irodáját hívjuk fel,mondjuk el,hogy mi történt és kérjük az ügy ilyetén való rendezését.Láss csodát!A telefont felvették,kedves nõi hang közölte várjunk egy kicsit,mondjuk be az aktuális adatokat és ezek után az ügy a lovagiasság szabályai szerint rendezõdni látszott.Egyben reménykedünk még.Négy év és 11 hónap után nem fog barátom egy behajtó cégtõl felszólító levelet kapni,hogy fizessen 100 ezer forintot a mai négy perces késésért.

Üdvözlettel:

Monte Cristo

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása