Tékozló Homár

Hiábavaló kupakolás Sopronival

2006.11.07. 10:02 | jackyll | Szólj hozzá!

Végülis érthetõ, ha vki egy apró, babrálható, mûanyagdarabot eltesz télire, ha azt mondják neki, hogy tömeges visszaváltásával nem csak kevesebbet fordul a szemetesig, de javakhoz is juthat. Pornó Pál így járt:

Nem kenyerem a gyûjtögetés, de néhány karton Soproni sör birtokában (amúgy is ilyet iszom) mégis éltem az alkalommal, és jól nevelt fogyasztó módjára félreraktam a kupakokat a legutóbbi sörbarátos akció hatására (pedig általában megválogatom a barátaimat). Ennek az lett az eredménye, hogy e cég egy nagyfogyasztóval lett kevesebb. A szorgos gyûjtögetés után ugyanis összejött egy 100 ezres értékû kupak-kombó, amely nyereményt akkor buktam el, amikor a kedves telefonos kisasszony a kupakok kódja felöl érdeklõdött.

Ezt hosszas analizálás, és nagyítós vizslatás után sem fedeztem fel a kupakokon. És a többi százon sem. Amire a válasz: „ez nem lehetséges, vagy esetleg valami hiba történhetett a kupakgyártás során". Több szót nem is érdemel a történet, mert szalonképes szavakkal nem is tudnám közvetíteni a dühömet.
Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása