Tékozló Homár

Lyukas tengeralattjárón nincs laptopgarancia

2006.11.14. 00:01 | jackyll | Szólj hozzá!

A nemlétezõ "Tudta-e Ön" sorozatba passzolna leginkább ez a lelet, ami rendkívül hasznos (és igen mérsékelten vicces) használati tanácsokkal látja el a laptoptulajdonosokat:

Úgy látszik meglehetõsen unta már a Laptop.hu biztonsági figyelmeztetéseket író munkatársa az unalmas tudnivalók fogalmazgatását, így a szöveggbõl nem csak az derül ki a kedves fogyasztó számára, hogy mire kell vigyáznia hétköznapi körülmények között, hanem hogy nagyon fontos, hogy a noteszgépét semmiképpen se vigye lyukas tengeralattjáróba, vagy ne tegyen bele olyan lemezt, amit elõzõleg mikrohullámú sütõben jól megfõzött. :-)))

Pontos idézetek: "Ne használja a terméket vízközelben, pl. fürdõkád, mosóedény, konyhai mosogató vagy mosodai kád mellett, lyukas tengeralattjáróban, nedves alagsorban vagy úszómedence közelében."

vagy: "Kérjük, ügyeljen rá, hogy a repedt, mélyen karcolt, mikrohullámú sütõben kezelt vagy egyéb rossz minõségû lemez használata az optikai meghajtóban a meghajtó és a lemezen található adatok sérülését okozhatja."

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása