Tékozló Homár

Videóbizonyíték a Cora vajas hûtõjében található egérszarról

miskolci Cora/kaki

2006.11.16. 12:59 | szily | komment

Kezdjük azzal, hogy névtelenségbe burkolózó levelezõnk megnyerte a negyedik negyedévi emailsubject-versenyt a következõvel: Egy kis "egér-kula" a miskolci Cora vajas, rámás hûtõjében, és egy egér által kissé megrágott vaj is jól látható a képen! Ezúton is gratulálunk a kifejezõ címhez, Önöknek pedig azt javasoljuk, dõljenek hátra, készítsék elõ a hányózsacskót és hajtás után olvassák el XY levelét és nézzék hozzá a sokkoló erejû fotó-, illetve videóbizonyítékokat!

Kedves Szily László!

Uj Péterrel beszéltem telefonon és Õ javasolta, hogy Neked küldjem el ezeket a képeket és a videókat, amelyeken a miskolci Cora áruházban a vajas, rámás hûtõben jól láthatóan egérürülék van bõséges mennyiségben, és egy megrágott vaj is jól mutatja a "higénikus" körülményt! Még mindig sokkal jobb az állapot ennek ellenére ebben az áruházban mint a Tesco(k)-ban, de azért jó lenne, ha tennének ellene, megoldanák ezt a problémát. Szóltam is nekik, ott a helyszínen az észrevételemrõl, de akkor és ott nem tettek semmit. A legközelebbi bevásárláskor is hasonló volt a helyzet, kicsit kevesebb volt az egérürülék mennyisége, de akadt még azért. Aztán a következõ vásárlás alkalmával jól telerakott pult fogadott bennünket, és vagy eltakarta, az "egér cuccot" vagy megfutamodtak a "hívatlan áruházi lakók"! :)


Ha nem látszik a lejátszó, akkor itt van Windows Media formátumban

Elõre is köszönöm és remélem, hogy a figyelmüket a megoldásra irányítja az áruházi dolgozóknak és a vezetõknek az anyagod, a megjelenés esetén!

Egy probléma felvetése kapcsán sokszor és sokan azt hiszik, hogy az kizárólag romboló célú, én nem így gondolom, mert ha valaki figyel a kritikára és igyekszik kijavítani a hibáit az szinte mindig fejlõdést eredményez!

Felmerülõ kérdésed esetén állok rendelkezésedre!

Üdvözlettel,

XY

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása