Tékozló Homár

Színes kenyerek, de nem direkt

vegyes színes kenyerek

2006.11.17. 11:15 | szily | Szólj hozzá!

A péntek az általános iskolások szerint a buzik és a spéci kenyerek napja, nyilván ezért kaptunk két szolidan ijesztõ kenyeres képet. A nagyobbik reveláció az, hogy a barna kenyeret festik, merthogy még egy (két) Homár is lehet olyan naiv, hogy ezt korábban el se tudjuk képzelni.

Saját készítésû kép egy barna kenyérként vásárolt élelmiszeripari termékrõl (rozskenyérnek már nem is merném nevezni), amint az engedélyezett ételfesték (jobb esetben kakaópor) folytonossági hiányt szenved a belsejében, amolyan kuglóf-szerû utánérzést keltve a gyanútlan vásárlóban. Nem mintha nem tudtuk volna, hogy a barna kenyér is fehér kenyér, de jobb, ha mindenki meggyõzõdik róla a saját szemével is. Talán hívhatnák inkább barnított kenyérnek.

Üdv, Zoli

És itt a másik dokumentum, biovonalon.

budakalászi cora tegnap. kicsit zöld lett a fekete kenyér, viszont tartósítószert télleg nem tartalmaz, ha jól látom. Kutitomi

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása