Tékozló Homár

Sixx Japánban 2 - ledkarácsony és törpék

Sixx/utazás

2006.11.22. 14:14 | jackyll | Szólj hozzá!

Sixx tovább kommandózott a rízszabálók földjén, hogy muris tárgyakat dokumentáljon az Önök üdvözülésére:

"A japánok furcsa szerzetek, de ez ugye nem újdonság, mit lehet mondani egy olyan néprõl, amely kitalálja, hogy nyers halat egyen (jó, ezzel nincsenek egyedül), de persze azok közül is mérgezõt, bevállalod, sixx-san? Szóval a furcsaságok lépten nyomon jönnek szembe, itt pl. a zokni és cipõipar egy-egy remeke látható, a lábujjakra külön-külön felapplikálható zokni, illetve a kétujjas cipõ, amin sírva röhögtünk."

Továbbra is szívesen fotózunk kocka alakú gépjármûveket, illetve kispolszki nagyságú sportkocsikat, egyik stábtagunk, ifj. Végh Sándor az arányokat szemlélteti.

Az amerikai popkultúra megállíthatatlan beáramlásra sem újdonság, de a japánok igyekezete, hogy ezt befogadják illetve túlszárnyalják, egészen elképesztõ dolgokban csúcsosodik ki: a képeken karácsonyi dekorációk láthatók, van még mit tanulnunk.

A kertitörpe kínálat sem semmi, itt is nagy a lemaradásunk, habár ha jól emlékszem Poroszló környékén nekünk is sikerül a közízlés rombadöntése. Itt a japán versenyzõk egy csokra, tessék borzadni nyugodtan.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása