Tékozló Homár

Tényleg nem látszanak a kék táblák Tatabányától Gyõrig?

közlekedési táblák

2006.11.28. 14:22 | szily | Szólj hozzá!

Drága olvasók Megint egy kis segítséget szeretnénk kérni, de csakis azért, hogy a fogyasztóknak jobb legyen. B.Á. és kétszer is végigment az M1-es autópálya címben említett szakaszán és azt tapasztalta, hogy az eddig normálisan funkcionáló, kék színû jelzõtáblákkal valami történt, mivelhogy éjjel, illetve napsütésben szinte kiolvashatatlanná váltak. Olvassa el a levelet alant, aztán ha a napokban szintén arra járt, vagy mostanában fog, írja már meg nekünk, hogy Ön is hasonló romlást tapasztalt-e! Az ilyesmit igen nehéz fotón visszaadni, így különösen hálásak lennénk, ha valakinek mégis sikerülne. Elõre is köszönjük, az üggyel ugyanis foglalkozni szeretnénk.

Tisztelt Index Szerkesztõség,

gondoltam megírom mit tapasztaltam a hétvégén az M1-es autópályán, hátha Önöknek van idejük utánanézni kinek a mûve! Budapestrol Sopronba tartva, körülbelül Tatabánya magasságától Gyõr, soproni lehajtójáig az újonnan felszerelt kék színû táblák elég érdekes, sokszor rejtélyes képet mutatnak éjszaka/napsütésben. Édesapámmal arra a következtetésre jutottunk, hogy a hideg hatására a fóliák összehúzódtak és alig vagy egyáltalán nem lehet látni a feliratokat! Eléggé gyakran járunk ezen az úton és pár hete még rendben voltak a táblák. Ezért gondoltuk, hogy a pár hete bejött hideg hatására adta meg magát a táblák nagy része. Bosszantó, hogy ezért valaki megint sokat kapott és képtelen megcsinálni rendesen, illetve az olcsóbbat választotta, nagyobb profit reményében. Ezt a levelet mindenféle politikai részrehajlás nélkül írom, hátha az illetékest jól megbüntetik, kijavíttatják vele a hibás táblákat (nem kevés munka lesz).

Ui: Mindkét irányba rosszak a táblák, tegnap visszafelé direkt néztük! Amint kicsit megsütötte tegnap a nap, rögtön nem lehetett semmit látni!

Remélem utána tudnak járni, ki volt ilyen ügyes.

Köszönettel:

B. Á.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása