Tékozló Homár

Aggyál borravalót bakker, üzeni a zónataxis

ismeretele Zóna Taxi-alkalmazott/üzenet

2006.11.29. 14:13 | szily | komment

A szolgáltatást nyújtó és a fogyasztó közötti kommunikáció az üzleti siker alapja, gondolhatta az a zónataxis, aki a fenti feliratot 2 példányban is elhelyezte fix tarifás autójában. A közgazdasági tudorról olvassák el GJ levelét:

tudom, hogy nem nagyon ér már õket rugdosni, de zóna taxi, ma (11.29.). balkano-elegáns hárítás a fõnökök által kitalált buta tarifa- zónák és színes brosúrák ill. nyálas üzletszabályzat, az eu- ság és a még butább dolgokhoz szokott külföldi behatolók ellen, gondosan lelaminálva 1 példány a szélvédõ mögött, egy - a mellékelt - a fejtámla és az ülés közé szorítva.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

snowman 2010.10.07. 15:38:26

Arra gondolok, hogy mi lett volna annak idején, amikor még az egészségügyben húztam az igát, ha a köpenyem felső zsebére én is tettem volna egy kitűzőt, az alábbi szöveggel:
"Kis címleteket a jobb, nagyobbakat a bal zsebbe kérném elhelyezni. "Dobozolt", retúr nélküli fuvarnál előre fizetést kérnék. Köszönöm."

pinkpanter 2010.10.07. 15:41:18

Eddig ugy gondoltam, hogy csak a Barat taxi tartozik a suttyo kategoriaba...
Par eve egy kedves Zona taxis miutan a repterrol hazaszallitotta egy kedves ismerosomet, meg akarta "venni" a cipojet. Szerencsetlen ismerosom ezt annyira nem tartotta viccesnek az ejszaka kozepen, inkabb ijesztonek, mert taxisunk mogotte toporgott es morzsolgatta a kezet... Nagy az Isten allatkertje??

ms. popy 2010.11.24. 22:51:12

@pinkpanter: Fejétől bűzlik a hal - szokták mondani... A Zóna taxinál nem csak a taxisok tartoznak a suttyó kategóriába, hanem a tulajdonosa is, a szalonparaszt Veres.
süti beállítások módosítása