Tékozló Homár

Másfélmillás bliccelés

2006.12.01. 13:05 | jackyll | Szólj hozzá!

Ha egy személyes adat beindul... Vmi ilyesmi történik, amikor egy iroda összebeszél, és mindig minden lebukott tömegközlekedõ (akinél személyes irat természetesen nincs) egyetlen címet ad meg:

Eljött a nap mikor a BKV Rt. kiadta egy ügyvédnek\vagy többnek\ hogy a kinntlevõségüket hajtsák be, mert nem lehet tovább ezt csinálni, hogy milliárdokat nem fizetnk be?! Hát, hogy képzeli ezt a "Tisztelt" Utazóközönség?! Levelük lényegre törõ, de ugyanakkor nagyon is nevetséges. 106 darab büntetést írnak a számlámra, szerintük fizetnem KELL 1.500.000 Ft-ot, mert Én csúnya pesti ugyan nem vettem se jegyet se pedig bérletet.

Tegnap hamarjában felhívtam a levélben írt mobilszámot…egy Kedves Hölgy vette fel, aki az adataim egyeztetése után elmondta, tényleg így van… 106 büntetési tétel. Õ már azért látott cifrábbat, feleli kérdésemre, hogy ez megalapozott és valós e?! Adósok börtöne a kiegyezés óta nincsen, mivel nem köztartozás nem mehetek börtönbe egy esetleges bírósági ítéletet követõen.

Hölgyike azért közli a továbbiakban, ha volt esetlegesen elhagyott\ellopott személyim vagy lakcímkártyám akkor arról szerezzek be papírt és mutassam be nekik! Én szerezzem be az okmányirodáról a dokumentumokat melyek Engem igazolnak?

Most akkor itt a két nem is oly vicces kérdés: Ki vádol kit?? Ha Õk vádolnak és megtudták a címemet, akkor ugyan szerezzenek már be mindent a vádaskodáshoz, mert ha jó az emlékezetem Anyáink tanítása szerint minden hivatalos iratot 5 azaz öt esztendeig kell megõrizni!

Második kérdés: Ha egy megbízott ügyvéd ellátja egy…ez esetben "neves" cégnek a védelmét akkor egy 1.500.000 Ft - ról szóló levelet nem levelezõlap "áráért" ad fel, hanem mint minden hivatalos iratot ajánlottan és tértivevénnyel ellátva!

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása