Tékozló Homár

A leggenyább termékbevezetés ever

Mazsolás Túró Rudi

2006.12.05. 19:04 | jackyll | Szólj hozzá!
Kisíján elfejeltõdött, de újra a Homárba hasított a fájdalom, hogy nem ehet bármikor mazsolás túrórudit. Az Index szavazásán is námbervan-esélyes retrótermék legújabb ízesítése ugyanis egyelõre csak néhány helyen tûnt fel, és ott is csak 5+1-es csomagolásban. Azaz csak ahhoz, hogy 3 alkalommal beteszteljük a terméket, 15 darab natúr rudit kellett pluszba megvásárolni. A sutyerákság netovábbja.

A trükk persze az, hogy nem Teszkóban kell beszerezni, hanem a Teszkóra specializálódott éjjelnappalikban, ahol az ilyen csomagolásokat szétszedik és egyesével adják tovább a termékeket.

Ízre amúgy a várakozásoknak megfelelõ hatást éri el, azaz aki nem utálja a mazsolát, az imádni fogja. A túró cukrozásából mintha visszavettek volna egy kicsit, ami sajnos még mindig nem savanykás, de legalább nem is gejl az extra édesítés (mazsola) miatt.

update: Mint azt többen megírták, egy ideje már terjed a dolog, és az 5+1-es csomagolás sem alapértelmezett, úgyhogy mégsem tûzünk termékmenedzsereket a csápjainkra.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása