Tékozló Homár

Pedofil Télapó a Récsei Centerben

Récsei Center/ringatós játék

2006.12.05. 00:04 | szily | Szólj hozzá!

Feslett, kéjenc arccal várja a kisdedeket az a Mikulás, aki, ha az ölébe kapott egy gyereket, és még fizetnek is neki egy kisebb összeget, rögvest ringatózni kezd elõre-hátra. A lába között kis lyuk van. Hogy miért? Találgatni sem merjük, fõleg, hogy a lent olvasható levélben a szerzõ „szeretetcsomagról” értekezik, ami rémisztõen hangzik, de nagy szerencsénkre nem értjük, mi lehet.

A Récsei Centerben bukkantam erre az aktuális gyerekjátékra. Gondolom nem volt pénzük igazi télapót "kiállítani", ezért kerülhetett oda ez a "pedofil" télapó játék. A lényeg: gyerek beül és jól érzi magát, szépen ringatózik a szán és persze a gyerek a télapó lábai között. A második képen látható, mit tartalmaz még télapó lába köze: egy lyuk, gondolom onnan jön a "szeretetcsomag". Sajnos nem találtam senki olyan méretüt, aki bele tudott volna ülni a télapóba. Kiváncsi lennék, milyen érzés. :-) Remélem tudtok ezzekkel a képekkel valamit kezdeni.

Üdv. N. Z.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása