Tékozló Homár

Tejfölt csempésztek a sajttorta helyére a KFC-ben

Kentucky Fried Chicken/kamutorta

2006.12.05. 00:01 | szily | Szólj hozzá!

Szilárd az õsbûnt azzal követte el, hogy szereti a KFC sajtkrémtortáját. A büntetése: egy misztikus indítékok vezette alkalmazott tejfölt csempészett az egyik torta helyére. Föl nem foghatjuk, hogy miért, ebbõl tuti nem fog még leértékelt gellérthegyi villát sem venni. Alant az eset leírása.

Mindig érdeklõdéssel olvasom érdekes beszámolóid, mai kalandunk úgy vélem érdekes lehet számodra is. Az én Egyetlenem szeretett volna meglepni, ezért hazafelé jövet beugrott az Europarkban fellelhetõ KFC-kirendeltségbe. Bepakolta a kapott elemózsiát és gyorsan hazakocogott vele. Az, hogy csípõset kaptunk - holott nem ezt kérte -már nem is érdekes, amellett a pofátlan lenyúlás mellett, amelyre a sajtkrémtorták kibontásakor derült fény. (El nem ítélhetõ módon nagyon szeretem ezt a finomságot.) Az egyik doboz feltûnõen különbözött a másiktól, a darának nyoma sem volt az alján és a színe is világosabb volt. Felbontása után gyanúnk beigazolódott: a sajtkrémtorta helyét tejföl és a tetejére löttyintett áfonya foglalta el. Ha esetleg valakit érdekel, akkor pár napig még megõrizzük ezt az egzotikus csemegét. :) Szép napot! Szilárd

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása