Tékozló Homár

Még egy benzinkutas trükkmester, ezúttal Diósdon

csaj/átverési kísérlet

2006.12.18. 10:36 | szily | Szólj hozzá!

Nekünk amúgy a Jet a kedvenc kúthálózatunk az olcsó boltok miatt, de Kiss Juhász Bélának most náluk volt rossz élménye, Diósdon. A pénzt legalább visszaadták, úgyhogy lehetett volna még rosszabb is. A sztori végén csak egyet nem értünk: olvasónk miért utálja ennyire a szoláriumot?

Gondoltam gyors billentyût ragadok, hogy egy általatok már sokszor leírt benzinkutas átverésrõl számoljak be. Helyszín: Diósd, 7-es út JET-Jiffy kút vasárnap délután. Pénztáros hölgy egy szokásos benzinkutas szolárlény. Gépjármûvem teletankolása+a cigim ára: 10.692 HUF, 20 ezressel fizettem és visszakaptam 8.310 forintot.

Mivel olvastam már nálatok egy rakás benzinkutas trükköt, és a hölgy külalakja továbbá a magas összegû tankolás arra késztetett, hogy a kocsiban utánaszámoljak eme kis pénzügyi tranzakciónak , így egybõl kiderült, hogy egy ezressel lerántottak. Számlát ugyan nem kaptam, de visszamentem és közöltem a kisasszonnyal a problémámat, aki azon nyomban elõkapta a számlát majd a kezembe nyomta a hiányzó ezrest. Nyilvánvalóan szándékosan tette, de legalább egy BOCS elhagyta a száját. Magamtól sosem fogtam volna gyanút, így köszönöm nektek, hogy vagytok:)

A környékbeli tankolóknak pedig javaslom a 100 méterrel lejjebb található ESSO kutat, ott tankolok évek óta és egyszer sem fordult elõ hasonló eset (legalábbis velem), és még a benzin is ugyanannyiba kerül. Viszont a kutasok fiúk és nem járnak szoláriumba.

KissJuhászBéla

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása